Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

2Points taxaties

VRT-Nivre gecertificeerd

TMV - Hobeon gecertificeerd

FEHAC erkende taxaties

 

 Waarom laat u de taxatie uitvoeren ?

 

- Waarde voor de verzekering(maatschappij)

wanneer u oldtimer of bijzondere voertuig meer waard is dan de normale handelswaarde is verzekering tegen diefstal, brandschade of een andere calamiteit  een noodzaak. U kunt verzekeren tegen vervangingswaarde of herbouwwaarde. Zo bent u bij de juiste taxatie er altijd  van verzekerd dat u  in financieel  opzicht voldoende dekking voor uw schade heeft.

 

 - Waarde in het economisch verkeer (WEV)

  Het gaat hierbij om taxaties voor:

        bpm en btw taxaties import/export  en zakelijk/prive transacties

        einde leasecontracten

        boedelscheiding en erfenis

In deze gevallen is het belangrijk, net als bij de verzekeringswaarde, dat er acceptatie is van de betrokken partijen met de getaxeerde waarde. 2Points staat garant voor een gefundeerde objectieve onderbouwing en verzekert in principe daarmee  de acceptatie van alle betrokkenen.  

 

- Geschillen

Het kan zijn dat klant en leverancier het niet eens over het feit of een reparatie wel of niet goed is uitgevoerd. Of er is sprake  van een geschil over garantie, vroegtijdige slijtage en allerlei andere zaken. De leverancier vindt dat er geleverd is en betaald moet worden en de klant is het daar niet mee eens. Of de klant heeft voor een product of dienst betaald, maar vindt de kwaliteit niet goed en wil genoegdoening.

In deze geval zijn leverancier en klant het niet met elkaar eens en kunnen  een deskundige vragen te bemiddelen of een oordeel uit te spreken om tot een oplossing te komen. In dit geval is 2Points uw vertrouwde en deskundige partner. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid in de auto- en motorbranche staat daarvoor garant.

Wij inventariseren analyseren het probleem en raadplegen zo nodig onafhankelijke derden of laten nader onderzoek doen.  

 

- Club taxaties

Clubtaxaties zijn populair, omdat hier veel voertuigen  van een specifiek type of merk tegelijk worden getaxeerd. Dit maakt een aantrekkelijke prijs mogelijk. Belangrijk is goed overleg vooraf over het doel en waarom van de taxaties. Juist op dit punt gaat 2 Points uiterst zorgvuldig en met een goede voorbereiding te werk.